Connect with us

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πώς να εκκινήσετε shortcuts από ένα “Apple Watch Face”

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

ΣΤΙΣ

Τα shortcuts των iPhone σάς βοηθούν να αυτοματοποιήσετε εργασίες, ανεξάρτητα από το πόσο απλές ή περίπλοκες είναι. Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε να εκτελέσετε ορισμένα από τα shortcuts σας απευθείας στο Apple Watch και απευθείας από το watch face σας;

Εάν χρησιμοποιείτε το WatchOS 7 και νεότερη έκδοση στο Apple Watch (και iOS 14 και νεότερη έκδοση στο iPhone), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Shortcuts στο smartwatch σας για να ενεργοποιήσετε τα shortcuts. Η εφαρμογή Shortcuts στο iPhone αναγνωρίζει αυτόματα τις συντομεύσεις που μπορούν να εκτελεστούν στο Apple Watch και τις προσθέτει σε ξεχωριστό φάκελο “Apple Watch”.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα επικεντρωθούμε στην προσθήκη υπαρχουσών συντομεύσεων Apple Watch απευθείας σε ένα ρολόι. Μόλις προστεθεί, μπορείτε απλά να πατήσετε τη συντόμευση και να επιβεβαιώσετε για να την ενεργοποιήσετε.

Αρχικά, μεταβείτε στο “watch face” στο οποίο θέλετε να προσθέσετε τη συντόμευση ως “complication”. Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το watch face. Από το μενού, επιλέξτε το κουμπί “Edit”.

Τώρα, σύρετε προς τα αριστερά για να μεταβείτε στην ενότητα “Complications”. Εδώ, πατήστε το complication που θέλετε να αλλάξετε.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο: – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Αφήστε μια Aπάντηση

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Malwarebytes: Υπέστη κυβερνοεπίθεση από τους χάκερς της SolarWinds!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

ΣΤΙΣ

ΑΠΟ

Η Malwarebytes δήλωσε ότι υπέστη κυβερνοεπίθεση από την ίδια hacking ομάδα που φέρεται να «χτύπησε» την εταιρεία software “SolarWinds”. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι η κυβερνοεπίθεση δεν σχετίζεται με το περιστατικό ασφαλείας που σημειώθηκε στην SolarWinds, καθώς η εταιρεία δεν χρησιμοποιεί κανένα software της SolarWinds στο εσωτερικό της δίκτυο.

Η εταιρεία ασφαλείας ανέφερε ότι οι εισβολείς παραβίασαν τα εσωτερικά της συστήματα εκμεταλλευόμενοι ένα αδρανές προϊόν προστασίας email στο Office 365 tenant. Επιπλέον, η Malwarebytes επεσήμανε ότι ενημερώθηκε για την κυβερνοεπίθεση, στις 15 Δεκεμβρίου, από το Microsoft Security Response Center (MSRC), το οποίο εντόπισε ύποπτη δραστηριότητα που συσχετιζόταν με το αδρανές Office 365 security app.

Εκείνη την περίοδο, η Microsoft εξέταζε τις υποδομές του Office 365 και Azure για σημάδια κακόβουλων εφαρμογών που δημιουργήθηκαν από τους χάκερς της SolarWinds, που είναι γνωστοί ως UNC2452 ή Dark Halo.

Όπως αναφέρει το ZDNet, η Malwarebytes επεσήμανε ότι μόλις έμαθε για την παραβίαση, ξεκίνησε να διεξάγει εσωτερική έρευνα για να προσδιορίσει σε τί κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση οι χάκερς. Συγκεκριμένα, ο Marcin Kleczynski, συνιδρυτής και τρέχων διευθύνων σύμβουλος της Malwarebytes δήλωσε τα ακόλουθα: «Μετά από μια εκτενή έρευνα, διαπιστώσαμε ότι οι εισβολείς απέκτησαν πρόσβαση σε ένα περιορισμένο μόνο σύνολο εσωτερικών email της εταιρείας.»

Δεδομένου ότι οι ίδιοι χάκερς παραβίασαν την SolarWinds και στη συνέχεια προσπάθησαν να «μολύνουν» το software της εταιρείας εισάγοντας το Sunburst malware σε ορισμένες ενημερώσεις για την εφαρμογή SolarWinds Orion, ο Kleczynski επεσήμανε ότι πραγματοποίησε επίσης έναν πολύ ενδελεχή έλεγχο σε όλα τα προϊόντα και τον πηγαίο κώδικα, αναζητώντας οποιοδήποτε σημάδια παραβίασης ή προηγούμενης επίθεσης στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο: – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο δημιουργός του PUBG σχεδιάζει IPO αξίας $27,2 δισεκατομμυρίων!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

ΣΤΙΣ

ΑΠΟ

Ο δημιουργός του PUBG, Kim Chang-han, σχεδιάζει IPO (Αρχική Δημόσια Προσφορά ή εισαγωγή στο χρηματιστήριο) η οποία αναμένεται να αγγίξει έως και τα 27,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Kim έχει χαρακτηριστεί «διάνοια» των υπολογιστών, κερδίζοντας εθνικούς διαγωνισμούς coding στη Νότια Κορέα τη δεκαετία του 1980. Συγκεκριμένα, κέρδισε σε ηλικία 10 ετών έναν διαγωνισμό προσωπικών υπολογιστών, που διοργανώθηκε από το υπουργείο Επιστημών της Νότιας Κορέας, και διεκδίκησε πολλά άλλα εθνικά βραβεία coding.

Το 2009 συνίδρυσε την Ginno Games, ενώ συμμετείχε και σε άλλες δύο startups.

Ωστόσο, το 2014 ο Kim έφτασε στο χαμηλότερο σημείο επιτυχίας της ζωής του. Ειδικότερα, απέλυσε το ένα τρίτο των υπαλλήλων που εργάζονταν στην gaming startup του. Επιπλέον, από το 2000, δημιούργησε τρία multiplayer online games σε τρεις startups, που όλα τελικά απέτυχαν. Ο Kim ανέφερε ότι εκείνη ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής του.

Ένα χρόνο μετά, πούλησε την εταιρεία του στη σημερινή Krafton Inc., στην οποία προσχώρησε ως εκτελεστικός παραγωγός. Τότε η τύχη του Kim άρχισε να αλλάζει. Ως τελευταία προσπάθεια επιτυχίας στην επιχείρηση, αποφάσισε να αναπτύξει ένα online battle game, όπου οι παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε ένα συνεχώς συρρικνούμενο πεδίο μάχης.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο: – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Slack: Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη μετατροπή σε Emoji

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

ΣΤΙΣ

ΑΠΟ

Τα Emoji είναι παντού πλέον. Σε πολλές εφαρμογές – όπως το Slack – δεν μπορείτε να πληκτρολογήσετε ένα απλό emoticon βασισμένο σε κείμενο όπως “:)” ή “:D” χωρίς να μεταφραστεί αυτόματα σε μια μικροσκοπική εικόνα emoji. Ευτυχώς, το Slack σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα στο desktop ή στον web client. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις που χρειάζονται.

Πρώτα, θα πρέπει να ανοίξετε το “Slack Preferences”. Προς το παρόν, φαίνεται ότι δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία στο Slack για κινητά, επομένως θα σας μιλήσουμε μόνο για τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε από το desktop ή από τον web client του Slack. Στην εφαρμογή στην επιφάνεια εργασίας των Windows, κάντε κλικ στο κουμπί στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε File > Preferences. Ή μπορείτε να πατήσετε Ctrl + Comma.

Στην εφαρμογή Slack για Mac ή εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή σε web browser, κάντε κλικ στο όνομα του workspace στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε “Preferences”. Μπορείτε επίσης να πατήσετε Command + Comma στο Mac για να ανοίξετε τα “Preferences”.

Στο μενού “Preferences”, επιλέξτε “Messages & media” από το sidebar.

Στα preferences “Messages and media”, κάντε scroll προς τα κάτω στην ενότητα “Emoji” και καταργήστε την επιλογή από το πλαίσιο δίπλα στο στοιχείο “Convert my typed emoticons into emoji”.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο: – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Best Of Network

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ9 mins ago

Πέντε ανήλικοι προσπάθησαν να αποδράσουν από τη φυλακή του Αυλώνα

Πέντε ανήλικοι κρατούμενοι επιχείρησαν να αποδράσουν από τις φυλακές του Αυλώνα σήμερα τα ξημερώματα, ωστόσο η προσπάθειά τους έγινε αντιληπτή...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ17 mins ago

Κορονοϊός: Άλλα 144 εμβολιαστικά κέντρα στην μάχη – Καμία δόση χαμένη

Επιπλέον 144 εμβολιαστικά κέντρα σε δημόσιες δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, έχουν μπει από σήμερα στη «μάχη» του εμβολιασμού σε...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ26 mins ago

Μπάιντεν: Τελετή μνήμης για τους 400.000 νεκρούς από κορωνοϊό Αμερικανούς

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πρωτοστάτησε χθες Τρίτη, μία ημέρα πριν την ορκωμοσία του, σε τελετή στη μνήμη...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ50 mins ago

“Αστακός” η Ουάσιγκτον για την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντα του σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου. Η ορκωμοσία του...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ51 mins ago

Επιτάχυνση των εμβολιασμών ζητά η Κομισιόν από τα κράτη της ΕΕ

Λίγο πριν από τη σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών για τη συντονισμένη αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθόρισε ορισμένες...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΟ NEWSWAY ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ